Knaagdieren

In de Salon hebben wij ook de kennis om uw knaagdier de juiste trimbehandeling te geven. Langharige cavia’s en konijnen zijn dan ook van harte welkom.

Cavia’s

Langharige cavia’s zoals peruvian, sheltie, tessel, merino, coronet en alpaca kunnen lange vachten ontwikkelen en vergen onderhoudt.

De cavia zal bij een trimbeurt gewassen en ontklit worden. De nageltjes worden ook gelijk geknipt.

Hierna knippen we de cavia in een korter model. Afhankelijk van uw wensen kunnen we hem korter knippen zodat er niet zoveel hooi en stro in de vacht blijft hangen en u deze beter kunt bijhouden.

De kosten voor een trimbeurt zijn vanaf € 20,00

Konijnen

Konijnen zoals Teddy widder en angora kunnen ook een lange vacht ontwikkelen. Konijnen kun je kammen, plukken, knippen of kortscheren,

Afhankelijk van de staat van de vacht zal de juiste behandeling worden toegepast. Konijnen zijn natuurlijk erg gevoelig voor stress en vliegensvlug. Zodra ze denken dat ze in gevaar zijn kunnen ze ook rare sprongen maken met alle gevolgen van dien. Om deze reden zorgen we altijd voor wat extra handen om de behandeling zo snel mogelijk te laten verlopen.

De kosten voor een trimbeurt zijn vanaf € 50,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen

Over Laura Veldhuizen-Lensen

Benieuwd naar het gezicht achter Trimsalon Laura? Lees dan hier de informatie over Laura Veldhuizen-Lensen, eigenaresse van Trimsalon Laura.